Engine Ice Hi-performance koelvloeistof zal u voorzien op het gebied van off-road motor prestaties een betrouwbare kracht en lagere operationele  temperaturen ongeacht het terrein u aan te pakken. Is biologisch afbreekbaar, fosfaatvrij en niet-toxisch. Maakt gebruik van propyleenglycol, dat is bewezen dat de waterpomp pakking en afdichting mislukkingen te elimineren. Meteen vanaf het begin, ons product was in staat om temperaturen te verminderen en effectief houden overkoken temperaturen 125 ° graden of lager en vries-bescherming tot -32 ° graden.

Al ons onderzoek is gebleken dat Engine Ice Hi-performance koelvloeistof superieure prestaties te houden om de macht niet verliezen doordat te veel warmte ontstaan.

Met een gemiddelde daling van de operationele temperaturen van -12 ° graden - 29 ° graden. Engine Ice bleek de koelvloeistof van de keuze van de beste racers overal.Sinds de invoering van de Engine Ice Hi-performance koelvloeistof, ruiters gebruik van dit product hebben talloze nationale en internationale kampioenschappen, waaronder beveiligd. Engine Ice is perfect voor racen of op straat, motor of auto, ATV of sneeuw machine.Engine Ice hi-performance koelvloeistof is legaal in CCS en ASIA road racing en toegestaan in veel tracks over de hele wereld.

"Right uit de fles "Engine Ice Hi-performance koelvloeistof klaar om u te voorzien van betrouwbare pk en is bewezen te verminderen bedrijfstemperaturen. Ze sleutel tot horsepower is niet te verliezen! Engine Ice Hi-performance koelvloeistof is ontworpen om uw besturingssysteem temperaturen optimale prestaties te houden aan de macht door middel van overtollige warmte niet verliezen; Engine Ice is veilig voor aluminium en de meeste alle metalen. geschikt voor alle motoren!!!!

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

koelvloeistof engine ice

  • Model: engine ice
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 20,00€


Gerelateerde producten

Denicol sub zero 2 liter

Denicol sub zero 2 liter

SUB-zero is het beste van het beste voor koeling van je motor of auto Sub-Zero Wat..

21,00€ Excl. BTW: 17,36€

denicol sub-zero 5 liter

denicol sub-zero 5 liter

SUB-zero is het beste van het beste voor koeling van je motor of auto. Sub-Zero Wa..

51,50€ Excl. BTW: 42,56€

Tags: engine ice, koelvloeistof